| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 16 Čec 2009 17:00 Citát ahoj potrebuju poradit mam vir v operacni pameti a avast si s nim ocividne nevi rady a norton taky ne tak bych se chtel zeptat jakej je nejlepsi antivirus abych mohl odstranit tento vir a ochranit pocitac od podobnych? |
| Anonymní | # Zasláno: 17 Čec 2009 15:04 Citát V operační paměti? No je pravda, že se někdy i tam dostanou, ale bez energie tam nevydrží. Nemáš ho náhodou někde spíš na boot sektoru HDD? Ono to pak dělá dojem, že je někde v RAM. Norton si podle mě poradí prakticky s každým virem, kdyžtak to chce vícekrát projet, podle mých zkušeností lepší antivir než Norton nenajdeš, nemůžu si pomoct. |
| Anonymní | # Zasláno: 5 Zář 2009 20:50 Citát jo NOD32 a kaspersky jsou taky OK. Jenomze pokud uz mas ten vir v PC a v bootu, tak jdou antiviraky do kytek a musis si trochu poradit sam. Treba ten vir se umi nejakym zpusobem obnovit a znovazavest, zabran tomu.... |
| Anonymní | # Zasláno: 29 Pro 2009 15:30 Citát ahoj mam problem porad mi norton sviti cervene kdyz dam prohledat sistem nic to nenajde a kdyz dam opravit ihned napise mi to naky aktulizace a druhy okno naky stazeni ochrany bo co a to naboha strasne dlouho! a vubec to nejde jednou sem to nechal cellej den a nic :( poradi mi nekdo prosim??? :(( co nejdriv prosim |
| Anonymní | # Zasláno: 2 Led 2010 22:47 Citát ahoj,tak si tam nainstaluj jinej antivir,ale nejdriv se podivej do nastaveni jak to tam mas nastaveny a zkus si neco o tom antiviru zjistit.Existuje spousta diskuzi a clanku a i vyrobce dava spoustu informaci jak co mas nastavit.jde o to ze ti to potrva a zabere nejaky cas se k tomu dostat a zjistit nejaky info,ale pokud ti to ma pomoc,tak s tim musis pocitat. |
| Anonymní | # Zasláno: 10 Čen 2010 15:00 Citát Norton se Musí aktualizovat! |
| Anonymní | # Zasláno: 10 Čen 2010 15:03 Citát A kdyby něco avast není nejlepší. JÁ VŠEM PORADÍM NORTON. |

3268 Kč
2941 Kč (10%)

5041 Kč
4537 Kč (10%)

506 Kč
456 Kč (10%)

1241 Kč
1117 Kč (10%)