Jste zde: Home » Fórum  » Antiviry konkrétní problémy  » nejlepší antivir

Nové téma | Registrace

Návrat zpět na: Fórum  » Antiviry konkrétní problémy  » nejlepší antivir
AutorZpráva
Anonymní

# Zasláno: 16 Čec 2009 17:00
Citát

ahoj potrebuju poradit mam vir v operacni pameti a avast si s nim ocividne nevi rady a norton taky ne tak bych se chtel zeptat jakej je nejlepsi antivirus abych mohl odstranit tento vir a ochranit pocitac od podobnych?
Anonymní

# Zasláno: 17 Čec 2009 15:04
Citát

V operační paměti? No je pravda, že se někdy i tam dostanou, ale bez energie tam nevydrží. Nemáš ho náhodou někde spíš na boot sektoru HDD? Ono to pak dělá dojem, že je někde v RAM. Norton si podle mě poradí prakticky s každým virem, kdyžtak to chce vícekrát projet, podle mých zkušeností lepší antivir než Norton nenajdeš, nemůžu si pomoct.
Anonymní

# Zasláno: 5 Zář 2009 20:50
Citát

jo NOD32 a kaspersky jsou taky OK. Jenomze pokud uz mas ten vir v PC a v bootu, tak jdou antiviraky do kytek a musis si trochu poradit sam. Treba ten vir se umi nejakym zpusobem obnovit a znovazavest, zabran tomu....
Anonymní

# Zasláno: 29 Pro 2009 15:30
Citát

ahoj mam problem porad mi norton sviti cervene kdyz dam prohledat sistem nic to nenajde a kdyz dam opravit ihned napise mi to naky aktulizace a druhy okno naky stazeni ochrany bo co a to naboha strasne dlouho! a vubec to nejde jednou sem to nechal cellej den a nic :( poradi mi nekdo prosim??? :(( co nejdriv prosim
Anonymní

# Zasláno: 2 Led 2010 22:47
Citát

ahoj,tak si tam nainstaluj jinej antivir,ale nejdriv se podivej do nastaveni jak to tam mas nastaveny a zkus si neco o tom antiviru zjistit.Existuje spousta diskuzi a clanku a i vyrobce dava spoustu informaci jak co mas nastavit.jde o to ze ti to potrva a zabere nejaky cas se k tomu dostat a zjistit nejaky info,ale pokud ti to ma pomoc,tak s tim musis pocitat.
Anonymní

# Zasláno: 10 Čen 2010 15:00
Citát

Norton se Musí aktualizovat!
Anonymní

# Zasláno: 10 Čen 2010 15:03
Citát

A kdyby něco avast není nejlepší. JÁ VŠEM PORADÍM NORTON.

Poslat odpověď
Vaše odpověď   

Amenit s.r.o.
Žerotínova 11
Nový Jičín
IČ: 25816888
DIČ:CZ25816888

+420 222 360 250
+420 556 706 203

Kontaktní formulař Kontaktní formulář

Máme v nabídce 19 druhů Zboží.
Právě nakupují 2 lidé.